Vállalatoknak ajánljuk

Egy szervezet, intézmény vagy cég emberierőforrás-gazdálkodása akkor lehet hatékony, ha pontosan ismeri „szellemi tőkéje”, „képességbankja” tartalmát.

Egy sikeres HR-vezető pontosan tudja, hogy milyen egyéni adottságok, kompetenciák állnak rendelkezésére és milyen képességű munkatársak hiányoznak még a szervezet sikeres és harmonikus működéséhez.

”Az egészséges szervezet kielégíti tagjai, munkatársai szükségletét azáltal, hogy olyan környezetet teremt, ahol a tagok fejlődnek és tudják, hogy fontosak, így el tudják érni egyéni céljaikat, miközben megvalósítják a szervezet célkitűzéseit….Minél erősebb a közösségi érzés, annál egészségesebb a szervezet”.( Lövey Imre-Nadkarni, Manohar: Az örömteli szervezet HVG Kiadó 2008)

Mindezek megvalósítása mély emberismeretet igényel. A HR tevékenységek összetett feladatait, döntéseit sokrétűen tudja segíteni a grafológiai munka.

A „tehetségért folytatott háború” az 1990-es években kezdődött el. Az alkalmatlan emberek, a téves döntések esetenként végzetesek lehetnek, hatalmas anyagi, erkölcsi veszteséget okozhatnak – ráadásul egy rossz HR döntés irreverzibilis folyamat.

Mindenki tehetséges valamiben – megfelelő embert a megfelelő helyre!

 

.Szolgáltatásaink a hatékony munkatársakért

.