Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; GDLR_Import has a deprecated constructor in /data/domains/grafologiaiakademia.hu/web/webroot/wp-content/plugins/goodlayers-importer/goodlayers-importer.php on line 27
Interjúk -

Interjúk

Friedrich Klára: Tíz kérdés W. Barna Erika grafológushoz

Először vállalkoztál arra a grafológusok közül, hogy feltárd a magyarok kézírásának jellegzetességeit, sőt ezek hátterét.

A kreativitás az egyik fontos jellemző, ami igen markánsan feltárult az általam vizsgált 5000 írásminta alapján. (…) másik fontos felismerése a magyarok önbizalmának, önértékelésének a bizonytalansága. (…) A belső súlypont kiépítése, az erős identitástudat, a lelki-szellemi gyökerek kifejlesztése által erősödhetünk, ami izmosítja az önvállalást, de az együttműködés hatékonyabb formáit is. Az önmagában bizonytalan ember mindig bizonyítani akar, első akar lenni, így az összefogás, vagy az együttműködés sem tud magas szinten létrejönni. Nem véletlen, hogy a magyar tehetségek gyorsabban befutottak külföldön, mint itthon.”