Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; GDLR_Import has a deprecated constructor in /data/domains/grafologiaiakademia.hu/web/webroot/wp-content/plugins/goodlayers-importer/goodlayers-importer.php on line 27
CEREG Grafológiai Akadémia -

CEREG Grafológiai Akadémia

1994-ben alakultunk, nevünket a Brüsszelben működő szakmai szervezettől, a CEREG-től kaptuk.

 

Cercle Européen de Recherches et d’Etudes Graphologiques

Grafológiai Kutatások és Tanulmányok Európai Köre

 

 

Termékeny évtizedek állnak mögöttünk, izgalmasak, felelősségteljesek előttünk.

 

Tevékenységünk

Tevékenységünket nemzetközi kutatási eredményekre, minősített módszerekre alapozzuk, s mindezt szolgáltatásainkkal a hozzánk fordulók számára kamatoztatjuk.

Kiadványaink

Kiadványaink, különböző szaklapokban megjelent cikkeink kézzel foghatóvá és átláthatóvá teszik negyedszázados szakmai utunkat, fejlődési irányunkat.

Fő profilunk

Fiatalokat segítő pályaorientáció, amit a gyakorlat által hitelesített, pszichológiai, mentálhigiéniai, grafológiai komplex módszerek egyesítésével alakítottunk ki. Mélyreható személyiségvizsgálatok, képességfeltáró és tehetségszűrő tesztjeink alapján több ezer érettségi előtt álló diáknak tudtunk olyan személyre szóló pályairányokat javasolni, amelyeken sikerrel megállják a helyüket itthon és külföldön.

Módszerünk

A grafoterápia módszerét az írászavarokkal küzdő gyermekek számára alkalmazzuk, hozzásegítve őket a kézírás örömteli élményének átéléséhez. Az írástanulás korai szakaszában feloldjuk a görcsöket, ifjú korban az olvashatatlan írást olvashatóvá fejlesztjük – az írástudatosság szintjét emelve.

Számos esetben sikerrel működtünk közre kisebb-nagyobb cégek, intézmények HR munkájában – segítve a vezető- és munkatárs kiválasztást, a team-építést, a cégen belüli átképzéseket és a teljesítménynövekedéshez vezető személyi átcsoportosításokat.

Előadások

Több ezer előadást tartottunk hazai és külföldi meghívásra szakmai és céges rendezvényeken, tudományos konferenciákon, népszerűsítő fórumokon, könyvtárakban, tantestületi továbbképzéseken.

 

Szakmai hitvallásunk:

Az emberek személyiségét kutatni, vizsgálni csak a legmagasabb szintű tudással és felelősségtudattal szabad – ennél alább nem adhatjuk.

Cégideálunk: a grafológiát felső fokon művelni, fáradhatatlanul munkálkodni a kézírás értékeinek megőrzéséért, a grafológia tudományos rangjának kivívásáért

Hivatásunk, célunk: sokrétű tudásunk megosztása és gyakorlati alkalmazása intézmények, cégek és magánszemélyek számára. Erősségünk az együttműködés, a hozzánk fordulók problémáinak megoldásában való aktív, konkrét eredményeket hozó közreműködés.